Naar boven
Menu
Sluiten
Zoek verhuurlocatie
Zoek een verhuurlocatie
Binnen een straal van
Zoek
locaties laden...

Aanhanger verhuur

Bij Boedelbak® hebben we diverse aanhangers in de verhuur. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van een kleine aanhanger, een geremde aanhanger of een specifieke aanhanger zoals bijvoorbeeld een bagagewagen of motortrailer.

Aanhanger verhuurlocatie

Met ruim 400 verhuurlocaties is er altijd wel een aanhanger bij u in de buurt beschikbaar. Waar onze aanhangers bij u in de omgeving beschikbaar zijn voor verhuur? Vul uw postcode of plaatsnaam in en alle aanhanger verhuurlocaties worden op de kaart getoond. Per locatie wordt aangegeven welk type aanhanger voor verhuur beschikbaar is.

Van belang bij aanhanger verhuur

Vooral in het weekend kan het erg druk zijn. Voor de verhuur van een aanhanger in het weekend raden we daarom aan om tijdig uw aanhanger te reserveren. Dit kan eenvoudig via onze site, maar bellen kan uiteraard ook. Mocht uw type aanhanger niet meer beschikbaar zijn voor de verhuur dan is het mogelijk om een aanhanger te reserveren op een andere verhuur locatie bij u in de buurt. Reserveren van een aanhanger is gratis. Bij het afhalen van de aanhanger betaalt u borg. Het verhuurbedrag van de aanhanger wordt achteraf met de borg verrekend.

Boedelbak 4.1 5 15971